NOVOSTI

Naša trgovačka marka: EVO™ i MOLLIS™

Svakodnevno radimo na novim proizvodima, sadržajima, pakovanjima, uskoro i stižu…
Pratite nas i isprobajte naše inovativne i jedinstvene trgovačke marke (EVO™ i MOLLIS™) prilikom svoje sledeće kupovine!

Članovi EVO™ porodice:

Članovi MOLLIS™ porodice:

Članovi EVO™ STANDARD porodice:

Idealna kombinacija: papir + polietilenska folija = zašita za kozmetičke i medicinske krevete (Medicinski podmetači)

Na tržištu se već mogu naći papirne medicinske rolne u više dimenzijama i sa raznim kvalitetom. Evopapir DB doo se bavi distribucijom podmetača koji se izrađuju od kombinacije papira sa polietilenskom folijom koja štiti krevet od vlage. Medicinski podmetači su dostupni u više boja sa perforacijom na određenoj dužini.

Od sada detektabilni proizvodi u ponudi!

Kada razvijamo nove proizvode, uvek pokušavamo da slušamo potrebe naših klijenata, zato smo i počeli prodavati detektabilne proizvode, koji pomažu prehrambenim kompanijama da smanje rizik od kontaminacije hrane stranim telom.
Ovi proizvodi ispune zahteve HACCP, BRC, IFS i ostale standarde bezbednosti hrane priznate u Globalnoj inicijativi za bezbednost hrane, detektuje se i na detektoru metala i na rentgenskim snimcima.
Trenutno u ponudi imamo detektabilne olovke i vezice, ali uvek slušamo naše klijente i spremni smo da ispunimo i specijalne zahteve.
Evopapir - detektabilne olovke
Evoapir - Detektabilne vezice

Eko proizvodi kod Evopapir-a!

U zadnje vreme sve se više priča o tome koliko je bitno biti ekološki svestan i promicati sve one vrednosti koje će pomoći našem okolinu.
Sutter ECOLABEL proizvodi su “zeleni proizvodi” koji ni na jedan način i niti u jednom trenutku ne mogu naštetiti prirodi.
Prirodna sredstva za čišćenje baziraju se na prirodnom sapunu, octu, limunovom soku, glicerinu, boraksu, sodi bikarboni, soli, eteričnim uljima itd.
Učinite uslugu sebi i svojoj okolini i počnite svoj dom ili radno mesto održavati prirodnim sredstvima.