Evopapir DB d.o.o.

Naša firma je uvoznik i distributer više brendova za održavanje higijene. Glavni zadatak nam je opslužavanje klijenata iz ugostiteljskog i industrijskog sektora sa papirnim i hemijskim proizvodima, kao i sa pratećom opremom i alatima za čišćenje i održavanje higijene.

U ponudi imamo razne preparate koji podržavaju HACCP i HALAL propise.

Sedište firme se nalazi u Kanjiži, ulica Put Narodnih Heroja 4., vršimo prodaju i dostavu proizvoda na području cele Srbije. Proizvodi se koriste u hotelima, restoranima i caffe barovima, servisima za čišćenje, školama, vrtićima, javnim objektima, bolnicama, ambulantama, kozmetičkim salonima, poslovnim i industrijskim objektima i u prehrambenoj industriji. Naručenu robu našim kupcima dostavljamo u roku od 48 sati od primljene narudžbe.

Izuzetno nam je važno pružanje potpune usluge svim partnerima, što nam omogućuje široki spektar proizvoda za dobrim odnosom cene i kvaliteta. Svi proizvodi u našoj ponudi su odličnog kvaliteta: ekonomični, praktični i jednostavni. Proizvodi koje distribuiramo su certificirani i u skladu s najvišim svetskim ekološkim standardima, te u skladu s propisima Republike Srbije. Bezbednosni listovi su dostupni na srpskom jeziku.

Evopapir

Evopapir DB d.o.o. je uvoznik i distributer za Srbiju poznatih brendova iz oblasti higijene:

  • Bulkysoft
  • Lucart
  • Sutter
  • Assist-Trend
  • Duni

Isto tako zastupamo i niz domaćih i regionalnih proizvođača sredstava za čišćenje, pranje i dezinfekciju, alate i opreme za čišćenje.

Naša poslovna politika je bazirana na izgradnji i negovanju dugoročnih odnosa i društveno odgovornom poslovanju.

Svim dosadašnjim i budućim kupcima na usluzi stoji ekipa preduzeća, obratite nam se s poverenjem.